Bejelentkezés

E-learning képzés

A bejelentett felnöttképzési tevékenységként elismert Fenntartható éllemiszerlánc referens képzés folytatásaként most e-learning típusú vizsgalehetőséget biztosítunk. Részletek...
FOODAPEST Nyomtatás Email

Nemzetközi élelmiszer, ital, élelmiszergépipari és vendéglátóipari szakkiállítás 2010. február 21-24.

Egyidejű kiállítás UKBA Nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítás. A kiállítás négy napján átfogó képet kaphat a teljes magyar élelmiszeripari, élelmiszer gépipari és gasztronómiai kínálatáról. A két kiállításon a hazai piacvezető cégek színes kínálatával találkozhat.

A FOODAPEST-et olyan rangos világesemény kíséri, mint a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny, amit szakácsolimpiaként is szoktak emlegetni.     A február 21-én és  22-én zajló hazai döntőn 8 magyar mesterszakács vesz részt. A zsűri magyar elnöke Kalla Kálmán mesterszakács, nemzetközi   elnöke pedig Charles Tjessem, aki  maga is Bocuse d'Or győztes volt korábban.

Február 23-án és 24-én pedig az UKBA keretében - Magyarországon először- Junior Cukrász Világbajnokság lesz.
VILÁGSZENZÁCIÓ: PAUL BOCUSE A FOODAPESTEN, GABRIEL PAILLASSON AZ UKBA-N.

A FOODAPEST és a szakácsverseny vendége lesz Paul BOCUSE, a világverseny elindítója és mai aktív tagja. Az UKBA-ra és a Junior Cukrász Világbajnokságra pedig eljön Gabriel PAILLASSON a Cukrász világbajnokság "atyja". Ez az első alkalom, hogy a két világhírű mester egy szakkiállításon együtt jelenik meg.

SZAKMAI PROGRAMOK

A világversenyek mellet mozgalmas és aktív programsorozattal, szakmai fórumokkal, workshopokkal, például a SIAL d'Or Nemzetközi termékverseny hazai zsűrizésével, a közönség bevonásával zajló Bor és Piac borteszttel, a hazai élelmiszerpiac versenyképességéről szóló előadásokkal egészül ki a program.

Tekintsen bele kis filmünkbe  

FOODAPEST és UKBA – ahol együtt a szakma krémje!