Bejelentkezés

E-learning képzés

A bejelentett felnöttképzési tevékenységként elismert Fenntartható éllemiszerlánc referens képzés folytatásaként most e-learning típusú vizsgalehetőséget biztosítunk. Részletek...
Hozzászólás a hírekkel kapcsolatban

Vissza a cikkhez

A kérdéses hozzászólás
Írta: GLOBUS, Dátum : 27-12-2009 11:14, , Vendég
Azt hittem, tudok vásárolni. Vészesen figyelem, az "ováljeleket" s benne a betűket. Ha tudok hazait is venni valamiből, akkor azt a "HU" jelet keresem, de adott esetben a tejeknél, ahol csak forgalmazót látok, örömmel nyugtázom, hogy a HU - 260 - as az Alföldtej, bárki bundájába is bújjon. Mégis, hagytam magam megvezetni, becsapni átverni. GLOBUS felíratú sertésmájkrémet vettem, s a várt íz, élmény, érzelem, helyett cseh előállítású, HAMÉ forgalmazású terméket kaptam, amire otthon, a fenti érzelmek között döbbentem rá. Csúnyán átvertek, akárcsak a szerencsi, bocicsokival! :) :)
 
» Válasz erre a hozzászólásra...
» A(z) 1 válasz elolvasása

1 válasz
Írta: Glóbus2, Dátum : 24-01-2010 18:57, , Vendég
Kint voltam az IGW-n Berlinben. Jó volt magyarnak lenni. Szép, igényes műsor, igényes pavilon, kiváló magyar termékek, csodálatos vendégszeretet. Köszönet a szervezőknek: AMC, FVM Élelmiszerlánc Elemzési Főosztály, Foodlawment, MgSzH, stb. :) ;)
 
» Válasz erre a hozzászólásra...mXcomment 1.0.9 © 2007-2019 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved